Osallistu kampanjaan

Tule mukaan Kulttuurin muuttajat -kampanjaan! Osallistua voit sekä somessa että järjestämällä toimintaa opiskeluyhteisössäsi.

 

OSALLISTU KESKUSTELUUN SOMESSA JA JAA KAMPANJASISÄLTÖJÄ

Seuraa somessa tunnistetta #kulttuurinmuuttajat ja osallistu keskusteluun! Kampanjan materiaalipankista löydät valmiit somekuvat ja muut kampanjamateriaalit.

 

NOSTAKAA TEEMA ESIIN OPISKELUYHTEISÖSSÄNNE

Puhutaan päihteistä! Kampanja haastaa erityisesti kaikki opiskelijajärjestöt mukaan järjestämään kampanjaviikoilla Facebook- tai Insta-livelähetyksen tai muun keskustelutilaisuuden, jossa puhutaan päihteiden merkityksestä opiskeluyhteisössä: Mikä on alkoholin rooli opiskelijakulttuurissa? Onko opiskelijatapahtumissa paine käyttää enemmän alkoholia kuin oli aikomus? Jäävätkö ne, jotka eivät käytä alkoholia, helpommin opiskeluyhteisön ulkopuolelle?

Keskustelun tueksi olemme koonneet listan esimerkkikysymyksistä, löydät sen täältä.

Kerro meille alla olevalla lomakkeella, missä, milloin ja millaisen keskustelun järjestit ja osallistu samalla Finnkinon leffalippujen (1 x 4kpl sarjalippu) arvontaan.

 

JAA KOKEMUKSESI

Opiskelijatapahtuma, joka on hauska, jossa ihmiset tutustuvat toisiinsa ja jossa ei edellytetä alkoholin nauttimista? Jaa meille parhaat kokemuksesi tällaisista tapahtumista.

Kokemuksia julkaistaan kampanjan aikana KUPLA-hankkeen Facebook-sivuilla. Jätäthän yhteystietosi siinä tapauksessa, että haluat osallistua arvontaan. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Lippupisteen 50 euron lahjakortti. Arvonnassa ovat mukana 31.10.2019 mennessä lähetetyt kokemukset. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista tarinan yhteydessä.
.