Delta i kampanjen

Kom med i kampanjen Kulttuurin muuttajat! Du kan delta både på sociala medier och genom att arrangera verksamhet i din studiegemenskap.

DELTA I DISKUSSION PÅ SOCIALA MEDIER OCH DELA KAMPANJINNEHÅLL

På sociala medier kan du följa taggen #kulttuurinmuuttajat och delta i diskussionen! I kampanjens materialbank hittar du färdiga bilder för sociala medier och övrigt kampanjmaterial.

LYFT FRAM TEMAT I ER STUDIEGEMENSKAP

Prata om rusmedel! Kampanjen utmanar särskilt alla studerandeorganisationer att under kampanjveckan ordna en Facebook- eller Insta-livesändning eller annat diskussionsmöte om rusmedlens betydelse i studiegemenskapen: Vilken roll har alkoholen i studiekulturen? Upplever man vid evenemang för studerande press på att använda mera alkohol än vad man tänkt? Hamnar de som inte använder alkohol lättare utanför studiegemenskapen?

Som stöd för diskussionen har vi samlat en lista med exempelfrågor, du hittar dem här.

Berätta för oss på blanketten nedan var, när och vilken slags diskussion du ordnade och delta samtidigt i utlottning av Finnkinos biobiljetter (1 x 4 st. seriebiljett).

DELA DINA ERFARENHETER

Evenemang för studerande, där studerande har roligt och bekantar sig med varandra och där alkoholdrickande inte är en förutsättning? Dela dina bästa erfarenheter av sådana evenemang.

Erfarenheterna publiceras under kampanjen på KUPLA-projektets Facebook-sida. Lämna dina kontaktuppgifter om du vill vara med i utlottningen. Bland alla som lämnat sina kontaktuppgifter utlottas ett gåvokort på 50 euro till Lippupiste. I utlottningen deltar erfarenheter som inlämnats senast den 31 oktober 2019. Ditt namn och dina kontaktuppgifter publiceras inte med berättelsen.
.